- S'han tallar les puntes inferiors de les tiges (2 cm) cada dos dies aproximadament: El tall s'ha de fer de forma angulat per assegurar una major assimilació dels nutrients per la tija.
- Canviar l'aigua cada dia.
- Subministrar els nutrients del sobre (En alguns llocs es pot trobar humus o nutrients en sobres). En cas de no tenir-lo com a alternativa es pot dissoldre una aspirina a l'aigua. També es poden afegir alguns productes de jardineria que combatin els bacteris que es desenvolupen a l'aigua i acceleren el procés de putrefacció de la flor.
- Si la tija té fulles, aquestes no s'han de mantenir dins de l'aigua. És important eliminar aquelles que per la seva alçada quedin dins l'aigua. Això evitarà la putrefacció de les fulles dins l'aigua amb la conseqüent aparició dels bacteris.
- No posar moltes flors en el mateix gerro.
- Triar un lloc adequat per col · locar. Lluny de la calefacció, dels corrents d'aire forts i de la llum solar directa.
Fruit de la col.laboració entre cultivadors de flors del Maresme, empreses importadores i auxiliars amb seu a Catalunya, ha nascut Flors Catalunya amb la vocació de qualitat en la venda de flors i els seus complements a preus directes de viver i en un àmbit territorial català. Les nostres millors flors, per a la nostra gent.
26 abr 2013
Com tractar les flors un cop tallades...
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario